Meile Meeldib Mängida #32 – Aasta algas kuulujuttude ja mängude edasilükkamisega

0
42

2020. aasta algas kuulujuttude ja mängude edasilükkamisega. Kuulujutte tuleb uksest ja aknast, mõni neist on rohkem usutav, teine aga vähem ning mõni neist on lausa nii rumal, et tahes tahtmata tekib küsimus, mis sellise jama levitamise mõte oli.

PlayStationi lehelt lekkis infot ka PS5 puldi kohta ning selle info kohaselt töötab PS5 pult ka PS4 konsoolil. Infot on lekkinud ka God of War ja The Order: 1886 järje, uue Prince of Persia ning GTA VI kohta. Lisaks lubab Baldur’s Gate’i arendaja meile varsti uut infot “millegi” kohta, kas see “midagi” võiks olla uus Baldur’s Gate? BioWare teeb aga Mass Effect’i teemalisi vihjeid.

Lisaks kuulujuttudele on meid aga kurvastatud mitmete mängude edasilükkamisega, sealhulgas siis ka aasta enim oodatud Cyberpunk 2077 sai omale uue ilmumiskuupäeva. Kas selle tempoga käesoleva aasta kevadel üldse midagi head ilmub?

Räägime ka pommiähvardustest, Mixerist, paljastaest säärtest ja seda kuidas siis ikkagi Nintendo 64 pulti peaks käes hoidma.

Pühendame ühe kiire minuti ja kaks ka kõikide lemmikule Baby Yoda’le.

Tarmo räägib meile aga miks talle Dragon Ball Z: Kakarot ei meeldi ning Omar räägib oma uuest indiemängu leiust nimega Solo.

Meile Meeldib Mängida mölasaadet saab YouTubes otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab seda järele vaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest: