Millal seilama saab minna ehk kuhu on kadunud Ubisofti “Skull & Bones”

0
47
Skull & Bones

Esmakordselt näitas Ubisoft oma uut piraadimängu “Skull & Bones” juba 2017. aastal ning tol korral lubati, et mäng ilmub juba järgmisel aastal, pakkumaks konkurentsi samal ajal ilmuvale Rare mängustuudio piraadimängule “Sea of Thieves”. Mida aga 2018. aastal ei ilmunud oli “Skull & Bones”. Mis sellest mängust saanud on?

Kui “Skull & Bones” mängu esmakordselt näidati, jäi paljudele mängijatele segaseks, kas tegemist on mitmikmänguga või on seal siiski ka looga üksikmängu osa olemas. Hilisemate täpsustuste käigus selgus, et “Skull & Bones” sihtis mitmikmängude turule. Sellele järgnenud kriitika pani aga Ubisofti mõtlema ning esialgseid plaane muutma, mistõttu tuli mängu ilmumine edasi lükata.

2019. aasta mais aga teatas Ubisoft taaskord oma piraadimängu edasilükkamisest ning rohkem pole enam sellest midagi kuulda olnud.

Nüüd aga kirjutab VGC, et Ubisoft on alustanud taaskord mängu ümbertegemist. Eesmärgiks on pakkuda mängijatele jooksvalt täiendatavat mängu, mille käimasolev lugu ajas muutub, sõltuvalt mängijate tegevustele, pakkudes muutuvaid ülesandeid ja tegelasi ning rõhuda rohkem koosmängimisele. Ühesõnaga midagi sarnast nagu “Sea of Thieves” või näiteks “Fortnite” pakuvad.

“Laseme luugid alla ja lükkame mängu saabumist edasi,” seisab “Skull & Bonesi” Twitteri postituses. “Tegemist on raske uudisega meile kõigile, kuid see on vajalik, et teha Skull & Bonesist üks võimalikult lahe mäng!”

See tähendab aga seda, et kõige varasem aeg millal “Skull & Bones” võiks ilmuda on alles järgmisel aastal, tõenäoliselt aga tuleb meil oodata hoopis 2022. aastani.

Vahepeal räägiti ka “Skull & Bones” telesarjast, naissoost peaosalisega, kuid selle kohta pole nüüd ka juba üle aasta enam midagi kuulda olnud.

Ubisoft Forwardi ajal lubati, et sügisel toimub teinegi üritus, ehk saab see olema väheke huvitavam kui eelmisel nädalal toimunud üritus ning meile näidatakse seal uut “Skull & Bonesi” ja muud huvitavat, mille kallal Ubisoft töötab.