Nintendo lõpetas koostöö väljaandega, mis lekitas Pokemon Sword & Shieldi kohta infot

0
53

Mäletate veel seda massilist Pokemon Sword & Shieldi leket novembri alguses? Enne mängu ametlikku ilmumist otsustas keegi infot lekitada ning mida lähemale ilmumiskuupäev jõudis, seda rohkem infot lekkis. Loomulikult polnud Nintendo selle üle õnnelik ning asus asja uurima.

Paistab, et tänaseks on Nintendo ja The Pokemon Company uurijad suutnud lekke allika tuvastada ning lõpetanud edaspidise koostöö nii lekke autoriga kui ka tema esindatava väljaandega.

“Novembri alguses tuvastas Nintendo mitmed mängust tehtud fotod, mis paljastasid infot Pokemon Sword & Shieldis olevate pokemonide kohta,” seisab Nintendo ja The Pokemon Company ühises teadaandes.

“Internetis avaldatud fotode järgi tuvastasid Nintendo ja The Pokemon Company kiirelt lekke eest vastutava isiku ja asusid viivitamatult tegutsema.”

“Need pokemonid lekitas Portugali väljaande FNintendo arvustaja, kes sai arvustuse jaoks mängu varajase koopia. Nii tema kui FNintendo ei suutnud hallata konfidentsiaalset materjali, mille tulemuseks oli Nintendo ja meediaväljaande vahelise konfidentsiaalsuslepingu selge rikkumine. Selle tulemusel ei tee Nintendo enam koostööd FNintendoga.”

“Nintendo kaitseb alati oma intellektuaalset omandit ja kaubamärke. Lekked ei kahjusta mitte ainult Nintendot, kuid ka tuhandeid töötajaid, kes teevad kõvasti tööd mängude turule toomiseks ja miljoneid fänne kogu maailmas, kes ootavad uudiseid ja üllatusi.

“Mängijate üllatamine ja rõõmustamine läbi uute kogemuste on Nintendo ja The Pokemon Company ühine kirg. Me kasutame kõiki võimalusi, et hoida üllatusi mängijate jaoks tulevastes Pokemoni teostes.”