Platinum Games tahaks Scaleboundi taaselustada

0
44

Scalebound oli Draconise maailmas toimuv kolmanda isiku vaates rollimäng. Peategelaseks oli Drew, mees kes oli seotud draakoniga, kelle nimeks on Thuban. Kuigi mäng ei näinud just eriti muljetavaldav välja, kogus see omale kiirelt palju fänne, kes kõik olid pettunud kui mängu ilmumist korduvalt edasi lükati, kuniks Microsoft mängu 2017. aastal täielikult tühistas.

Eurogamer Portugal uuris Platinum Games stuudio juhilt Atsushi Inabalt, kas on kunagi võimalik, et see mäng siiski lõpuks päevavalgust näeb millele Inaba vastas, et ta heameelega taaselustaks mängu.

“See intellektuaalomand kuulub 100% Microsoftile. Mis iganes selle projektiga juhtub, siis me ei saa sellega mitte midagi teha enne kui Microsoft selle meile annab. Kuid see oli mäng millesse me armusime ja mida me armastame, kui võimalus tekib, siis see on mdiagi mille juurde me tahaksime heameelega tagasi pöörduda,” rääkis Inaba.

Kuigi Scaleboundi ei tasu niipea oodata, siis Platinum Games on huvitatud selle taaselustamisest ja kes teab, ehk ühel päeval otsustab Microsoft, et mis seal ikka, las nad siis teevad selle mängu valmis.

Kas sina tahaksid Scaleboundi taaselustamist?