Pokimane ei taha sinu raha

0
127
Pokimane

Pokimane soovib, et Twitchi fännid ei annaks talle enam nii palju raha.

Nii mõnelgi Twitchi kasutajal (või nende vanematel) on nõnda palju raha, et suured annetused Twitchi staaridele on üsna tavapärane nähtus. Kuid sellised suuremeelsed žestid võivad nii mõnegi striimeri end veidi ebamugavamalt tundma panna, isegi kui nad on tänulikud selle raha eest, mida neile annetasid.

Populaarne striimer Imane “Pokimane” Anys teatas, et nüüdsest on tema kanalil annetuste ülempiir. Juhul kui teile meeldis Pokimanele suuri summasid annetada, siis nüüd ei saa te enam korraga rohkem annetada kui ainult 5 dollarit. Pokimane palub oma vaatajatel ülejäänud raha hoopis teistele striimeritele või heategevusele anda, kes seda rohkem vajavad kui tema.

https://twitter.com/pokimanelol/status/1323060574809255936

Tegemist on ebatavalise käiguga, kuid olles üks suurimaid enim teeninud striimereid, siis saab Pokimane seda omale lubada. Loomulikult on see käik toonud talle populaarsust juurde ning vaatajate arv kasvab. Lisaks sõlmis Pokmane käesoleva aasta alguses Twitchiga mitmeaastase lepingu, summasid pole küll avalikustatud, kuid võib arvata, et need ulatuvad kümnetesse miljonitesse.

Pokimane selgitas, et isegi kui see summa on ainult 20 dollarit, tunneb ta end ebamugavalt. “Kui inimesed annetavad veelgi rohkem, siis tunnen, et neil on mingid kindlad ootused – ma tunnen end nii halvasti,” lisab ta juurde.