PS5 karbist tellise leidnud mees kutsus politsei

0
309
PS5 tellis

Utahi elanik, kes tellis eBayst PS5, kuid leidis karbist hoopis betoontellise, kutsus politsei.

Novembris turule tulnud PS5 maksab muidu poes €499.99 (Eestis €529.99), kuid uue põlvkonna konsoolide kogused on piiratud ja seetõttu ostetakse konsoole eBayst märksa soolasema hinna eest.

Fox News kirjutab, et Utahi põhjaosa Oremi linna politseile tehtud avalduse kohaselt maksis kodanik PS5 karpi pakitud betoontellise eest 878 dollarit.

Politsei soovitas ostjal eBayga kontakteeruda ja raha tagasi küsida. Ühtlasi manitses politsei taaskord ostjaid rohkem ettevaatlikumad olema.

Paar nädalat tagasi hoiatas ka eBay ise petturite eest, kes püüavad müüa PS5 pilte või PS5 kaste. Samal teemal tegime juttu ka Meile Meeldib Mängida saates, soovitades pigem PS5 ostuga oodata.

Juhul kui te siiski uue põlvkonna konsoolide (või muu tehnika) ostuga ei suuda kannatada, kuniks saadavus paraneb, siis olge internetist ostes ettevaatlikud. Ärge ostke müüjatelt, kellel pole tagasisidet, on negatiivne tagasiside või tunduvad muul moel kahtlased. Samuti kontrollige ostmisel toote nime ja kirjeldust, et see vastaks sellele mida te soovite osta. Kui te lõpuks aga ikka petta saate, siis on õnneks Euroopas kehtivatele seadustele võimalik oma raha tagasi saada, seda kas siis otse müüjalt, keskkonna haldajalt või pangale avaldust tehes.