PUBG ja Black Desert Online lasevad PS4 ja Xboxi mängijatel lõpuks koos mängida

0
61

PUBG saab peatselt uuenduse, mis lubab lõpuks ometi PS4 ja Xbox One’i mängijatel koos mängida. Need kes mängivad arvutil, peavad aga kahjuks endiselt omaette mängima.

Eelmise aasta oktoobris lasi PUBG esmakordselt PS4 ja Xbox One’i mängijad omavahel serverisse kokku, kuid seni polnud neil võimalust meeskonnana koos mängida. Planeeritud PUBG 6.2 uuendus aga lubab sul oma sõpru otsida Xbox Live või PSN kasutajanime järgi ja koos nendega mängima minna.

Juhul kui sa uuendust ei jõua ära oodata ja tahaksid juba praegu koos oma sõbraga mängima minna, siis seda saab teha test serverites.

Black Desert Online arendaja Pearl Abyss teatas samuti, et PS4 ja Xbox One’i mängijad saavad varsti koos mängida. Lubatud uuendus ilmub esialgsete plaanide kohaselt 4. märtsil.

Black Desert Online on tuntud oma ilusa visuaalse poole, oskuspõhise lahingusüsteemi ja ühe maailma parima tegelaskujude loomise osa poolest.

On tore näha, et Sony vastupanu, platvormide vahelise koosmängimise võimaluse toetamisel, on lõpuks ometi murtud ning üha rohkem ja rohkem mänge toetavad koosmängimise võimalust.