Snoop Dogg ja iJustine näitasid oma uut Xbox Series X-i külmikut

0
144
Xbox Series X iJustine

Kui vaatasid nädalavahetusel Meile Meeldib Mängida saadet, siis ilmselt oled juba teadlik, et mitte kõik Xbox Series X-id ei ole kuumad, Snoop Doggil on kodus Xbox Series X, mille sisetemperatuur on hoopis kusagil 2-3 kraadi juures.

Snoop Dogg demonstreeris nädalavahetusel oma uut uhket Xbox Series X-i, mis osutus hoopis külmikuks ja sisaldas nii magusat kehakinnitust kui ka karastavaid jooke.

Aga Snoop Dogg pole üldsegi mitte ainuke õnnelik, kes omale Xbox Series X-i külmiku on saanud. Kokku on neid külmikuid lausa kolm ning teise külmiku õnnelikuks omanikuks on suunamudija iJustine, kes ka külmiku lahtipakkimise video tegi ja selle YouTube’i üles riputas.

Kui välja jätta välimus ja fakt, et külmiku ukse avamisel mängitakse sulle Xboxi laadimismuusikat, siis on tegemist täiesti tavalise külmikuga, kus oma toiduaineid hoida. Pole sel külmikul kahjuks ka android süsteemiga varustatud juhtpaneeli, kus võiks xCloudist mänge mängida.

Aga nagu mainitud sai, siis olemas on ka kolmas Xbox Series X-i külmik ja see läheb üsna peatselt Twitteris Xboxi ametlikul kanalil loosi. Nii et kui oled huvitatud Xbox Series X-i külmiku loosis osalemisest, siis hoia oma pilk peal Xboxi ametlikul Twitteri kanalil.