Striimer vihastas, sest vaatajad ei tellinud ta kanalit

0
321

Populaarne Twitchi striimer BadBunny vihastas nädalavahetusel toimunud striimi ajal vaatajate peale, kes vaatavad tunde tema striimi aga keelduvad tema kanalit tellimast.

Oma striimi ajal rääkis BadBunny, et ta vajab Twitchi sisu loomisel rahalist tuge. Kui aga ükski vaataja selle peale annetusi ja kanali tellimust ei teinud, vihastas ta nende peale ja sõimas neid muidusööjateks, kellel pole tema, kui sisulooja vastu mitte mingisugust lugupidamist.

“Kuidas kogu mu kõne peale sellest, et ma vajan tellijaid striimi pakkumiseks, blaah blaah blaah, on tulemuseks null tellijat?”

“Siin on regulaarsed vaatajad. 5 dollarit kuus! Kuidas on teil aega tundide kaupa vaadata mind ja teil ei ole 5 dollarit? Mida te teete oma elus, kus teil on tundide kaupa aega Twitchi vaadata, aga teil ei ole 5 dollarit maksta sisu eest mida te vaatate,” jätkas BadBunny. Paar vaatajat vastasid sellele pilkavalt, et nad on töötud, seepärast neil ongi aega Twitchi jaoks, aga ei ole raha.

“See on tegelikult f**king südantlõhestav, sest inimestel pole minu kui sisulooja vastu mingit lugupidamist.”

BadBunny on ka varasemate striimide ajal annetusi ja tellimusi palunud ning solvunud kui tunni jooksul pole tehtud ühtegi annetust või tellimust.

Kui eelmisel nädalal oli BadBunnyl veidi alla 100 000 jälgija, siis tänaseks on ta kanali jälgijate arv kasvanud üle 114 000. Ilmselt vaatajatele meeldib kui neid muidusööjateks sõimatakse?