Suitsetamine on kahjulik teie konsoolile

0
131

Microsofti uue põlvkonna konsool Xbox Series X on lõpuks kohal. Kahjuks on sellega seoses tekkinud juba ka neid, kelle konsool ei tööta nii nagu peab ning on oma uue konsooli probleemide kohta internetti videoid postitanud.

Lisaks õnnetutele uue põlvkonna konsooli omanikele aga on tekkinud juba hulgaliselt ka naljamehi, kes püüavad vaatajatele jätta muljet, et Xbox Series X-i ventilaator on nii võimas, et selle kohale asetatud pingpongipall jääb õhku hõljuma (jah, ma tõepoolest pidin selle ise järele proovima), või et nende uus konsool on nii kuum, et hakkab lausa suitsema.

Kuna Xbox Series X on uus konsool, siis võib sellel ilmneda nii mõnedki uue riistvara (ja tarkvara) probleemid. Näiteks võib teie uus konsool veidrat häält teha.

https://twitter.com/JustGlo6/status/1326212916413149188

Tõsiseid probleeme paistab uuel konsoolil olevat ka plaadilugejaga, mis keeldub plaate vastu võtmast või muul moel töötamast.

https://twitter.com/Travless_/status/1326263226162679821

Kuid liikvel on juba ka mitmeid petuvideosid, mis püüavad vaatajaid petta. Üheks selliseks petuvideoks on ülikiirelt levinud video sellest, kuidas Xbox Series X-i ventilaatori kohale asetatud pingpongipall jääb sinna hõljuma.

Seejärel aga hakkasid sotsiaalmeedias levima videod suitsevatest konsoolidest, mis püüdsid vaatajatele jätta muljet nagu nende Xbox Series X oleks nii kuum, et see hakkab lausa suitsema. Tegelikult aga paistab probleemiks olevat see, et inimesed on otsustanud oma uude konsooli e-sigarettide suitsu lasta, et vaadata kui lahedalt nende konsool siis tossab ja sellest internetti videoid postitada.

https://twitter.com/tomwarren/status/1326530676066308097
https://twitter.com/NICKBLanco_/status/1326420671723941893

Nali on muutunud nii populaarseks, et üha rohkem ja rohkem naljamehi proovivad seda, mistõttu Microsoft on juba hoiatanud kasutajaid, et nad seda ei teeks.

Kuigi Microsofti uue põlvkonna konsoolidel esineb tõepoolest mitmesuguseid probleeme, siis siinkohal tasub korra veel meelde tuletada tõsiasja, et ükskõik kui veenvalt miskit kõlab, siis tasub sotsiaalmeedias levivaid väiteid väikese umbusuga võtta ja allikaid kontrollida.