The Last of Us Part 2 näidatakse paljast ihu ja seksistseene

0
420

Käesoleva aasta üks enim oodatuimaid mänge The Last of Us Part 2 sai omale ametliku ESRB reitingu, mille kohaselt on tegemist ainult täiskasvanutele mõeldud mänguga, sest see sisaldab “verd, intensiivset vägivalda, paljast ihu, seksistseene, ebasobivaid väljendeid ja uimastite tarvitamist”.

Kuna 2013. aastal ilmunud The Last of Us sisaldas hulgaliselt vägivalda, verd ja ropendamist, siis ei tohiks kellelegi üllatusena tulla, et kõike seda pakub ka The Last of Us Part 2. Mis aga puudutab uimastite tarvitamist, siis ühes näidatud treileris oli stseen sellest kuidas Ellie ja Dinah kanepit suitsetavad.

Kuid alasti- ja seksistseenid on Naughty Dogi jaoks samm edasi, sest nende senised mängud on nimetatud teemade käsitlemisel sisaldanud ainult tagasihoidlikke vihjeid.

See kinnitab ka Naughty Dogi varasemaid lubadusi, et 29. mail ilmuv teos pakub täielikult täiskasvanutele (koos kõige sellega kaasnevaga) mõeldud lugu.

Kas The Last of Us Part 2 võiks saada selleks videomänguks, mis suudab üle saada nendest ebamugavatest, kohmakatest, ebaõnnestunud seksistseenidest või on seda endiselt liiga palju loota?