Candace Parker on esimene naine, keda “NBA 2K” kaanel näha saab

0
40
NBA 2K22

Chicago Sky ründaja, kuuekordne WNBA All-Star, kahekordne WNBA MVP ja 2016. aasta WNBA finaali kõige hinnatuim mängija, Candance Parker läheb ajalukku veel ühe saavutusega. Nimelt on ta esimene naine, keda “NBA 2K” kaanel näha saab.

Kui tavaliselt on “NBA 2K” ja teiste spordimängude kaanel näha valdavalt ainult mehi, siis 10. septembril ilmuva “NBA 2K22 WNBA 25th Anniversary Special Edition” kaanel on hinnatud naiskorvpallur Candace Parker.

“Ma kasvasin üles videomängude fanaatikuna,” rääkis Parker ESPN-ile. “Kui ma olin noorem, andsid vennad mulle võltspuldi, kus ma arvasin, et ma mängisin, kui ma tegelikult ei mänginud. Kõik, mida ma tahtsin, oli olla nagu nemad. Lapsena üleskasvades, unistate oma kingast ja võimalusest olla videomängus. Need on sportlaste unistused lapsena. Võimalus seda kogeda lõpuks, ei võta ma seda kergekäeliselt.”

“NBA 2K22” standardversiooni kaanel näeb aga Dallas Mavericks’i mängijat Luka Doncic’ut ja NBA 75. aastapäeva versiooni kaanel on NBA legendid Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki ja Kevin Durant. Välja antakse tegelikult veel üks eriväljaanne, mille kaanel on Washington Wizards’i Rui Hachimura, aga see on saadaval ainult Jaapanis.