EESTLASTE LEMMIKMÄNGUD AASTAL 2021

0
250
controller

UUENDATUD 03.01.2022 – EESTLASTE LEMMIKMÄNGUD AASTAL 2021 VÕITJAD


Taaskord on üks aasta läbi saamas… Kuusk on ilmselt paljudel tuppa toodud, usinamad on selle kindlasti juba ka ära ehtinud, kingid valmis varutud või kingisoovid jõuluvanale edastatud… Kuid üks asi on meil veel tegemata, valimata on aasta mäng!

Eestlaste lemmikmängude välja selgitamiseks on meil vaja teie abi. Selleks ei ole vaja teha midagi keerulist, lihtsalt kliki EESTLASTE LEMMIKMÄNGUD AASTAL 2021 lingile ja hääleta oma lemmikmängude poolt. Kui see tehtud, siis jaga seda infot ka oma perele ja sõpradele, kutsu nemadki hääletama.

Kui sinu lemmikut nimekirjas ei ole, saad selle sisestada “MUU” (“OTHER”) alla. Kui mõne kategooria osas hinnangut anda ei oska, siis jäta see osa lihtsalt vahele ja vajuta JÄTKA (või “continue”, vastavalt valitud keelele).

Nagu varasematel aastatel, on ka sel aastal meil nurgas üks kingikott, mille sisu tahame aasta lõpus teile välja loosida. Sel korral me ühtegi konsooli küll välja ei loosi, kuid kingikotist, mille täitmisel oli meile abiks GAMESTAR, leiab endiselt igasugust huvitavat kraami, alates märkidest ja tassidest kuni särkide ja videomängudeni (näiteks: Deathloop, Ratchet & Clank: Rift Apart, Cyberpunk 2077, Marvel’s Avengers, Resident Evil Village, Resident Evil 2, Football Manager 21, Life is Strange 2, Ghost Recon: Breakpoint, Sonic Mania, Mega Drive Classics, Nier: Automata, Kingdom Hearts 3 jne.).

Küsitluses saab osaleda kuni 2. jaanuarini 2022. Võitjad teeme teatavaks samal päeval toimuvas Meile Meeldib Mängida saates, mida saab kuulata ja jälgida siit: https://www.youtube.com/mkuubis

Võitjate nimekirja avalikustame Meile Meeldib Mängida veebilehel 3. jaanuaril 2022.


Kui soovid aastalõpu loosis oma võiduvõimalusi veelgi suurendada, siis hakka Meile Meeldib Mängida Facebooki, Discordi ja YouTube’i kanali jälgijaks, nii saad omale loosis lisahääli.

Meile Meeldib Mängida saade toimub igal pühapäeval kell 20:00 ning otsesaate vaatajad/kuulajad saavad teenida omale punkte, mida nad saavad loosis oma võiduvõimaluste suurendamiseks kasutada. Oma punktide arvu näeb kui kirjutad saate ajal vestlusaknasse !punktid.

Meile Meeldib Mängida tegemisi saab toetada Patreoni kaudu. Patroonid saavad Discordis ligipääsu VIP ruumi, T-särgi, patroonidele mõeldud sisule, võimaluse osaleda mänguõhtutel ja auhinnamängudes lisahääli. Meie Patreoni lehe leiad aadressilt https://patreon.com/meilemeeldibmangida