Fännid on endiselt veendunud, et Nintendo Switch Pro on ilmumas

0
91
Nintendo Switch OLED

Aastaid on juba liikunud kuulujutud selle kohta, et tulekul on võimsam Switchi mudel, Nintendo Switch Pro. Kuid uue Switch Pro ootajad on seni korduvalt pettuma pidanud, sest Nintendo on rahul olemasoleva Switchiga, mis müüb jätkuvalt väga hästi ning mille saadavusega on endiselt probleeme.

Mitmete allikate sõnul pidi Nintendo Swotch Pro ilmuma juba 2019. aastal, selle asemel andis Nintendo välja hoopis Switch Lite mudeli. Ei läinud palju aega, kui erinevad allikad hakkasid rääkima, et uus võimsam Switch siiski tuleb, kuid hoopis järgmisel aastal.

Aastal 2020 ei ilmunud aga samuti Nintendo Switch Pro’d, selle asemel andis Nintendo välja uue mudeli, millel oli parem akukestvus. Taaskord ei läinud kaua aega, kui hakkas ringi liikuma kuulujutt, et Nintendo Switch Pro on siiski töös ja tuleb aastal 2021 ning Nintendo teeb selle teatavaks enne E3. Seda aga ei juhtunud, ei enne E3 üritust ega ka selle ajal.

Nädala alguses kuulutas Nintendo siiski uue Switchi mudeli välja, mis ilmub 8. oktoobril. Kuid Switch Pro ootajad pidid taaskord pettuma, sest oodatud võimsama mudeli asemel anti välja lihtsalt uus mudel olemasolevast Switchist, millel on 7 tolline OLED-ekaarn, 64 GB sisemälu, uus tugijalg, täiustatud helisüsteem ja uus LAN-pordiga dokk.

See aga ei takista fännidel uskumast, et Nintendo Switch Pro on siiski olemas ja nende veendumuste kohaselt ilmub see juba järgmisel aastal.

Selles on veendunud ka Bloombergi analüütikud Matthew Kanterman ja Nathan Naidu, kes usuvad, et uus võimsam 4K resolutsiooni toetav Nintendo Switch ilmub järgmisel aastal koos kauaoodatud “Zelda Breath of the Wild” järjega.

Meile Meeldib Mängida jääb aga endiselt truuks oma 2019. aastal väljaöeldud seisukohale, et Nintendol pole mõtet parandada asja, mis katki ei ole. Nintendo Switchi müüginumbrid on jätkuvalt väga head ning Nintendol pole ühtegi põhjust oma rahavoogudele pidurit tõmmata. Vähemalt senikaua kui Nintendo Switchi müüginumbrid langema ei hakka, ei ole mõtet ka mingit Nintendo Switch Pro’d oodata. Nintendo on siiski esmajärjekorras mänguasjafirma ja alles seejärel tehnoloogiafirma. Aga mida arvavad meie lugejad? Kas sina oled olemasoleva Switchiga rahul või ootad samuti uue põlvkonna Switchi juba?