“Final Fantasy XIV Online” PS5 avatud beeta algab täna

0
21

Täna saavad PlayStation 5 omanikud proovida “Final Fantasy XIV Online” (FFXIV) avatud beetat, mis toob mängu palju uusi täiustusi, kasutades uue konsooli jõudu ja funktsioone.

FFXIV beetaversioon ei sea piire mängimisele, kui teil on olemas mängust PS4 versioon, siis saate proovida kogu sisu, mis PS4 versioonis olemas.

Kui te aga pole FFXIV-i varem mänginud, siis nüüd on ideaalne aeg selle proovimiseks, sest avatud beeta ajal on saadaval ka prooviversioon neile, kel mängu PS4 versiooni olemas pole.

PS5 versioon pakub võimalust valida kolme ekraanivaliku vahel: 4K (2160p) / WQHD (1440p) / Full HD (1080p). WQHD ja Full HD peaksid töötama 60 kaadrit sekundis ja 4K puhul 40 kaadrit sekundis, mis on oluliselt kõrgem kui PS4 versioon pakub.

Värskema väljanägemise on saanud ka mängusisesed menüüd ja kasutajaliides, nii et ka kõik muu näeb suurepärane välja.

Tänu PS5 SSD kettale on laadimisajad kiiremad ning saavad mängijad erinevate alade vahel teleporteeruda kiiremini kui kunagi varem.

Lisatud on ka mõned täiendused puldi kasutamisel, et pakkuda senisest veelgi paremat kogemust DualSense puldiga mängimisel.

Ära ei ole unustatud ka mängu heli, meeskond on teinud suurepärast tööd ja lisanud mitmeid funktsioone, kasutades 3D-heli.

Rohkem infot selle kohta mida “Final Fantasy XIV Online” PS5 pakub, saab lugeda PlayStationi lehelt.