Üks “Final Fantasy 14” mängija sai kätte kõik 2751 achievementi

0
36
Final Fantasy 14

“Final Fantasy 14” ilmus kümme aastat tagasi, 2010. aasta septembris, ning selle aja jooksul on mängu lisandunud 2751 achievementi. Mõned neist on lihtsad – lihtsalt mängi lugu läbi, levelda mõned klassid, käi paaril üritusel – teised aga nõuavad sadu tunde või isegi aastaid. Kõikide nende achievementide kätte saamine võtab palju aega ja pühendumust, mis tõttu on arusaadav, et keegi pole kunagi varem suutnud saavutada 100% tulemust. Kuni tänaseni.

Üks “Final Fantasy 14” fänn Redditis märkas, et keegi on Jaapani serveris mängides kätte saanud kõik 2751 achievementi. Lalachievements ja FFXIVcollect veebikeskkondade andmetel jõudis see üks kasutaja selle saavutuseni juba käesoleva aasta augustis.

Tegemist on ilmselt väga suure “Final Fantasy 14” fänniga, sest kõikide nende achievementide jaoks on vaja läbida kõige raskemal raskusastmel viis reidi ja seda peetakse mängu kõige raskemaks saavutuseks. Lisaks sellele on vaja käia tuhandetes erinevates koobastes reidides, jahtidel ja PvP-režiimides erinevate klassidega madistamas käia. See kõik võtab aastaid aega.

Peatselt, 3. oktoobril, saab mäng aga uuenduse, mis kasvatab achievementide nimekirja veelgi. See tähendab, et vapper sõdalane peab juba üsna varsti lõputu grindi juurde naasma, et uuesti mäng 100% tehtud saaks.