Kas sellist “Ghost Reconi” mängu me tahtsimegi?

0
62

Ubisoft kuulutas välja “Ghost Recon Frontline’i”, mis saab olema tasuta mängitav Battle Royale stiilis “Ghost Reconi” mäng.

Loomulikult ei olnud fännid aga nähtud tulemusega rahul ning Ubisofti otsust on sotsiaalmeedias viimastel päevadel päris tugevalt kritiseeritud ning mängu treiler korjab YouTube’is tuhandeid ja tuhandeid “pöial alla” vajutusi.

Ubisoft teatas juba käesoleva aasta alguses, et neil on plaanis luua oma põhilistest frantsiisidest mängi-tasuta versioone, esimesed neist on tänaseks nüüd juba välja kuulutatud, kuid fännid pole nendesse just erilise poolehoiuga suhtunud, kartes, et Ubisofti fookus liigubki nüüd sellistele mikromakseid täis olevatele mängi-tasuta mängudele.

“Ghost Recon Frontline” hakkab pakkuma korraga mängurõõmu kuni 102-le mängijale, kes siis kolmestes meeskondades Battle Royale mängurežiimis lahinguid maha pidama hakkavad.

Ubisoft ise seda siiski Battle Royale mänguks ei pea, Stefan Marinescu sõnul on tegemist mitmes mõttes erineva mänguga.

“Battle Royale on žanr. Me tõesti ei ole sellest väga kaugel, kuid me erineme paljudel viisidel. Jah meie mäng on tasuta, aga see on taktikaline, massiivne PvP tulistamismäng, me tahame seda nii nimetada,” teatas Marinescu.

Ubisoft lubab, et “Ghost Recon Frontline” hakkab pakkuma mitmeid erinevaid mängurežiime. Üheks selliseks on Control, kus on 9v9 mängijat lahingut pidamas.