“New World” kaotab iga nädal 135 000 mängijat

0
75
New World

Amazoni uus mäng on pärast turuletulekut kaotanud juba üle poole oma mängijatest. Keskmiselt kaotab “New World” nädalas 135 000 mängijat. Kui see tempo jätkub, ei ole novembri lõpuks neil enam üldse mängijaid alles.

Kuigi Jeff Bezos teatas 1. oktoobril Twitteris, et “New World” on heaks näiteks, et Amazon siiski oskab videomänge teha, on tegelik pilt hoopis teistsugune.

“New Worldi” on selle ilmumisest saadik vaevanud kõikvõimalikud hädad, alates pikkadest järjekordadest, et mängu üldse pääseda kuni katastroofiliste vigadeni välja, mis igasuguse mänguisu ära võtab. Kui nädal paar tagasi kasutasid mängijad ära Amazoni süsteemi, kus klanniga sai teisi mängijaid mängust eemaldada, siis sel nädalavahetusel on leitud juba uus viga, mis võimaldab teisi mängijaid, neile HTML koodi sisaldavat sõnumit saates, mängust välja visata. Enne seda spammiti teisi mängijaid suurte piltidega, mis ekraanist terve vasaku poole hõlmavad.

HTML sõnumite saatmine on nüüd ära keelatud aga pärast seda leidi mängus juba järgmine viga, kulla paluundamine, mis kogu mängu majanduse pea peale keeras. Amazon andis kasutajatele teada, et nad on probleemist teadlikud ja keelasid hetkel mängus kõik tehingud kullaga ära, kuniks nad vea leiavad ja ära parandavad.

Kuid kõik need lõputud probleemid mänguga on üle poole mängijatest tänaseks juba eemale peletanud.