“New World” lõhub jälle graafikakaarte

0
97
New World

Mõni aeg tagasi rääkisime Meile Meeldib Mängida jutusaates, kuidas “New World” beeta ajal mängijad suure üllatuse osaliseks said, sest mäng tegi nende uue kalli graafikakaardi lihtsalt katki. Nüüd on “New World” mõned päevad ametlikult väljas olnud ja selgub, et probleem gaarfikakaartidega jätkub.

Algne probleem oli selles, et “New World” lubas menüüekraanil piiramatut kaadrisagedust, mille tulemusel EVGA kaardid sõna otseses mõttes katki võisid minna. Tegemist olevat olnud praagiga, väidetavalt olla olnud vaid paar tosinat GeForce RTX 3090 kaarti, millega probleeme olevat olnud ning mis siis asendati uute kaartidega.

Amazon loomulikult lasi samuti kiiremas korras välja paranduse, piirates kaadrisagedust menüüs. Hoolimata sellest on aga inimestel taaskord probleeme uute graafikakaartidega. Enamasti tulevad teated mängijatelt, kes “New World” beetat ei proovinud.

Winfuture kirjutab, et neil oli probleeme Gigabyte RTX 3090 graafikakaardiga: “Ventilaatorid karjuvad 100% juures, pilt läheb mustaks, arvuti ütleb nägemist.”