Nintendo eitab kategooriliselt 4K Switch Pro olemasolu

0
40
Nintendo Switch OLED

Nintendo teatas, et Bloombergi avaldatud kuulujutud uuest Nintendo Switch Pro’st, mis toetab 4K resolutsiooni on Bloombergi väljamõeldis, sest neil ei ole sellist konsooli väljatöötamisel.

Kuulujutud, et tulekul on uus võimsam Switchi mudel, 4K resolutsiooni toetav Switch Pro, on ringi liikunud juba viimased kolm aastat. 2019. aastal aga ilmus Siwtch Pro asemel hoopis veidi lahjem mudel, Switch Lite, 2020. aastal parema akukestvusega uus Switchi mudel ning 8. oktoobril ilmub OLED ekraaniga Switch. Sellest hoolimata pole kuulujutud aga vaibunud ning Bloomberg toidab iga paari kuu tagant turgu uute kuulujuttudega 4K Switch Pro kohta.

Sel korral kirjutas Bloomberg, et neile on teada 11 mängustuudiot, alates väikestest stuudiotest kuni suurteni välja, kellele Nintendo olevat jaganud Switchile 4K mängude arendamiseks tarkvara tööriistakomplekti. Üheks selliseks mängustuudioks olevat Zynga, kes pole mitte kunagi varem mitte ühtegi konsoolimängu teinud, rääkimata Nintendo Switchi mängudest.

Nüüd on aga Nintendol saanud Bloombergi avaldatud kuulujuttudest kõrini, sest aktsionärid nõuavad infot olematu 4K Switch Pro kohta. Nintendo võttis taaskord kätte ja teatas, et väited nagu nad oleksid mängustuudiotele 4K toega Nintendo Switchile mängude arendamiseks tööriistu laiali saatnud, ei vasta tõele. Nintendo lisas, et nii nagu nad on juba varem teatanud, ei ole neil hetkel plaanis ühtegi uut Switchi mudelit, peale Switch OLED mudeli, mis ilmub 8. oktoobril 2021.

Bloomberg ja fännid on aga endiselt veendunud, et Nintendo valetab neile, et tegelikult on kohe kohe tulemas ka Switch Pro. Kui mitte sel aastal, siis kindlasti järgmisel aastal ja kui mitte järgmisel aastal, siis kindlasti ülejärgmisel või sellest järgmisel. Ühel heal päeval tuleb ta niikuinii ja siis saab öelda, aga mis ma teile rääkisin… aastal 2019 juba.

Meile Meeldib Mängida usub, et Nintendol ei ole põhjust siinkohal aktsionäridele ja klientidele valetada, sest Nintnedo Switchi müüginumbrid on jätkuvalt väga head ning mõnel pool on Switchi saadavusega jätkuvalt probleeme. Lisaks müüvad hetkel Nintendo Switchi mängud nii hästi, et mõnel pool on nad täielikult vallutanud müügitabelid.