Nintendo Switch Pro Amazoni poes

0
58

Mehhiko Amazonis oli üleval New Nintendo Switch Pro nimeline toode.

Päris mitu aastat on liikunud ringi kuulujutud sellest, et Nintendo toob kohe turule Nintendo Switch Pro, aastad aga mööduvad, kuid mida pole on see Nintendo Switch Pro, mis oleks pidanud erinevate allikate sõnul juba paar aastat tagasi ilmuma. Sel aastal on need kuulujutud tänu Bloombergi allikatele aga taaskord tuure kogumas ning nüüd on tuli õlle valanud ka Mehhiko Amazon, kuhu Nintendo oli üles pannud New Nintendo Switch Pro nimelise toote. Käesolevaks hetkeks on see toode Mehhiko Amazonist juba eemaldatud.

Amazon Nintendo Switch Pro

Kas see võiks olla kindel tõend sellest, et Nintendo Switch Pro on tulekul? Ei, kohe kindlasti mitte. Alustuseks ei pruugi tegemist olla isegi õige ekraanipildiga, internet on täis selliseid võltsinguid, nagu öeldud, kontrolldia seda enam ei saa, sest Mehhiko Amazonis sellist toodet enam ei eksisteeri, kui seda üldse seal kunagi oli. Isegi kui tegemist oleks tõese infoga, siis taaskord ei saa siit midagi järeldada, sest nalja on varemgi tehtud kasutajate kulul ning selliseid “kohatäitjaid” on ennegi olnud. Näiteks mõned aastad tagasi pandi Kanada Amazonis üles uus “Splinter Cell”, mis pidi aasta lõpus ilmuma, aastaid hiljem ei ole me endiselt uut “Splinter Celli” näinud.

Mida arvab Meile Meeldib Mängida Nintendo Switch Pro võimalikust tulekust, kas Nintendol on põhjust sellist toodet turule tuua ning kas kasutajad oleksid sellest huvitatud või mida see neile üldse juurde annaks, seda saab kuulata Meile Meeldib Mängida 30. mai 2021 saates.