Oh üllatust, kauaoodatud “Skull & Bones” lükati jälle edasi

0
63
Skull & Bones

Ubisoft teatas, et kauaoodatud ja korduvalt edasi lükatud piraadimäng “Skull & Bones” ilmub nüüd uute plaanide kohaselt 2022-2023 majandusaasta jooksul.

“Skull & Bones” nimelist piraadimängu näidati esmakordselt E3 2017 ajal ning algselt pidi see ilmuma juba 2018. aastal, et pakkuda konkurentsi Rare mängustuudio piraadimängule “Sea of Thieves”. Viimane küll ilmus, kuid Ubisofti “Skull & Bones” lükati edasi järgmisesse aastasse ja seejärel järgmisesse jne.

Tänaseks on Ubisofti piraadimängu juba korduvalt edasi lükatud ja seda on juba lausa kahel korral ümber tehtud. Viimase ümbertegemise käigus lubati sisse tuua “elavaid” elemente ning sellest pidi saama mäng kus mängulugu muutub sõltuvalt mängijate valikutele ning mille fookus on nüüd keskendunud koostööle. Rohkem infot pidi saama sel aastal.

Nüüd aga teatas Ubisoft, et “Skull & Bones” ilmub järgmise 2022-2023 majandusaasta jooksul. Kui palju algesest mängust, mida meile 2017. aastal näidati, veel midagi alles on, selle kohta infot ei ole. Samuti pole endiselt veel teada, millistele platvormidele mäng üldse ilmub või kui palju on mäng seotud “Skull & Bones” telesarjaga.