Sony lisab filmid ja telesarjad PlayStation Plusi

0
74
PlayStation Plus Video Pass

Selle nädala alguses ilmus korraks Sony veebilehele PlayStation Plus Video Pass’i logo, mis tekitas palju kõneainet sotsiaalmeedias. Nüüd sai aga selles osas rohkem selgust. Sony kinnitas, et nad tõepoolest lisavad hetkel filme ja telesarju PlayStation Plus’i tellimisteenusesse, aga esialgu ainult Poolas.

Sony Interactive Entertainmenti globaalsete teenuste asepresident Nick Maguire rääkis Poola väljaandele Spider’s Web, et PlayStation Plus Video Pass ilmub Poolas 22. aprillil. Tegemist on 12-kuulise testiga ja PlayStation Plus Video Pass äpp on tasuta saadaval nii PS4 kui ka PS5 peal kõigile PS Plusi tellijatele.

Hetkel on saadaval 15 filmi ja 6 telesarja. Maguire lubab, et seda nimekirja uuendatakse kvartali kaupa.

Maguire’i sõnul on Poola ideaalne turg, kus uut teenust PS Plusi osana testida, sest Poolas on väga suur hulk PS Plusi tellijaid, kes on aktiivsed võrgus ja sotsiaalmeedias ning kellele meeldib kasutada ka VoD platvorme.

Tegemist on veidi ootamatu käiguga, sest alles mõni aeg tagasi otsustas Sony, et nad eemaldavad 31. augustil PlayStationi poest filmid ja telesarjad. Seejärel sõlmisid nad eksklusiivlepingu Netflixiga, et alates 2022. aastast ilmuvad kõik Sony filmid esimesena Netflixis.