Täiesti uus Xboxi mäng lööb kõik pahviks

0
144
üllatus
Pilt: Stefan Keller

Xboxi mänguteenuste juht Ben Decker lubas oma intervjuus GamesRadarile, et töös on täiesti uus Xboxi mäng, mis lööb kõik mängijad pahviks.

Decker rääkis Microsofti plaanidest Xbox Game Passiga ja jagas veidi infot ka tehtud uuringute kohta, mis nad 2020. aasta detsembris koostöös Ominiumiga tegid.

“Tulime selle uuringuga välja, et uurida, kuidas inimesed Game Passi kasutavad ja kuidas see käitumisele kaasa aitab,” rääkis Decker. Microsofti eesmärgiks on algusest peale olnud, et see teenus muutuks ja areneks vastavalt sellele nagu selle kasutajad soovivad. Game Passi funktsionaalsus, saadavus ja kõik muu kujuneb mängijate soovide kohaselt ning Microsoft soovib, et sellest võiks saada teenus, mis on Xboxi ökosüsteemi keskmeks.

“On kolm suurt asja, mida kuuleme liikmetelt ja mis kajastusid ka uuringutes. Esimene asi, mida me kuuleme kui küsime ‘mida te Game Passist tahate’, on alati ‘mängud’; ‘mängud, mängud, mängud’!” 60% küsitluses osalenutest vastasid, et Game Passi tellimise põhjuseks on mängude mitmekesisus.

“55% küsitlutest ütles, et peamine põhjus, miks nad liitusid, on uued mängud väljaandmise ajal – esimese päeva sisu. Seetõttu oleme teinud neid investeeringuid, mis me teinud oleme. Meil on Xboxi ja Bethesda stuudiotega koos 23 stuudiot, mis töötavad Halo, Forza, Fallouti ja täiesti uue mängu kallal, millest me pole kordagi veel rääkinud, kuid mis lööb teid täielikult pahviks. Kõik selle saame me tuua esimesel päeval Game Passi,” rääkis Decker.

Mis mänguga täpsemalt tegemist on või milline mängustuudiotest selle kallal töötab, seda kahjuks Decker ei avalikustanud. Väike lootus on, et me näeme seda mängu juunis toimuva E3 ajal.