Terve “Fortnite’i” meeskond eemaldati turniirilt ühe meeskonnaliikme säutsu pärast

0
243
Fortnite

“Fortnite’i” meeskond eemaldati 3 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga Fortnite Cahmpion Series (FNCS) turniirilt pärast seda, kui üks meeskonnaliikmetest soovitas Twitteris Epic Games’i loovjuhil, Donald Mustardil ennast ära tappa.

Like literally fucking k!ll your$elf @DonaldMustard,” kirjutas Fortnite’i mängija Wrigley Twitteris. Praeguseks hetkeks on nii post kui ka Wrigley konto Twitterist kadunud.

Ei läinud kaua, kui Wrigley meeskonnakaaslased Dictate ja Userz said Epic Games’ilt kirja, et ka nemad on turniirilt eemaldatud, seoses punkti 8.1.2 – “Mängijad peavad austama teisi mängijaid, ürituse administraatoreid, pealtvaatajaid ja sponsoreid” – rikkumise tõttu.

Dictate ja Userz üritavad otsust edasi kaevata, viidates sellele, et neid ei tohiks karistada kolmanda meeskonnaliikme tegevuse pärast ning neil peaks olema õigus reegleid rikkunud meeskonnaliige asendada kellegi teisega.

Kuigi meeskonnal ei läinud turniiril just kõige paremini, peale kuuendat mängu on nad tabelis viimasel positsioonil, siis isegi viimane koht oleks garanteerinud neile auhinnafondist mingi summa.