Ubisoft teatas uuest mängust

0
70
The Division Heartland

Ubisoft teatas, et tulekul on uus mäng “The Division Heartland”, mis saab olema kõigile tasuta.

Ubisoft soovib tutvustada “Divisioni” universumit veelgi rohkematele mängijatele ja seetõttu töötab Red Stormi mängustuudio uue mängi-tasuta mängu “Tom Clancy’s The Division Heartland” kallal.

Red Storm on töötanud Tom Clancy mängude kallal alates 1997. aastast ning neil on laialdane kogemuse erinevate žanrite ja mängudega, sealhulgas ka “The Division” ja “The Division 2”.

“The Division Heartland” on eraldiseisev mäng “The Divisioni” universumis ning see ei nõua varasemat kokkupuudet mänguseeriaga, pakkudes mängijatele täiesti uut vaatenurka. Sellega kahjuks kogu praegune info mängu kohta sisuliselt piirdubki. Mis žanriga tegu on, mida see mäng endast kujutab ja millisel kujul hakkavad mikromaksed mängus olema, selle kohta ei poetanud Ubisoft sõnakestki. Kahtlused on, et tegemist võib äkki olla Battle Royale mängulaadiga, sest Ubisoft on hetkel üks väheseid mängustuudioid kel veel oma edukat Battle Royale mängu pole ning nüüd püütakse see viga parandada.

Ubisoft lubab, et “The Division Heartland” ilmub esialgsete plaanide kohaselt hiljemalt järgmisel aastal nii konsoolidele kui ka arvutile. Need kes on huvitatud mängu testimisest, saavad registreerida siin.

“The Division Heartland” aga ei ole ainuke uus “The Divisioni” mäng mis on tulekul. Nimelt on töös ka üks mobiilimäng, millega plaanitakse “The Divisioni” universumit veelgi laiemale publikule tutvustada.