Osta omale uhke Mario käekell

0
62

Ei ole kahtlustki, et mängimine on popp, tänapäeval mängivad nii väikesed kui suured ning mänguturu väärtuseks hinnatakse käesoleval aastal 180 miljardit dollarit.

Loomulikult tahavad sellelt turult oma osa saada ka luksusbrändide tootjad, sealhulgas ka TAG Heuer, kes on tuntud oma kõrgekvaliteediliste käekellade tõttu. Seekord on TAG Heuer tegemas koostööd Nintendoga, et tulla turule mänguajaloo ühe kuulsaima tegelase Mario nutikellaga.

TAG Heuer x Super Mario nutikell tuleb müügile 15. juulil ja maksma hakkab see 2150 dollarit. Kogused on piiratud, kokku toodetakse 2000 Mario nutikella. Kui oled kella ostmisest huvitatud, siis oma ostuhuvi saad registreerida siin.

Nagu nutikellade puhul ikka, on ka sellel kellal erinevaid äppe, mida kella omanik kasutada saab. Üheks selliseks huvitavaks äpiks on Marioga sammulugeja. Kui olete oma päevanormi täitnud, siis saab näha spetsiifilisi Mario animatsioone. Näiteks 25% saavutamisel sööb Mario seene ära.

TAG Heuer ei ole ei esimene ega kindlasti ka viimane luksuskaupade tootja, kes on videomängude tootjatega koostööd teinud. Näiteks selle aasta alguses sai omale osta “Resident Evil Village’i” Chris Redfieldi jaki, mis maksis 1500 dollarit. Juuni alguses tegi Sony aga koostööd Balenciaga, tuues turule 675 dollarit maksvad T-särgid. Arvestades seda, kui kiiresti neid tooteid maha müüakse, siis on tegemist eduka äriga ning see tähendab, et tulevikus saab näha mitmeid videomängudega seotud luksuskaupu.