Ütle nägemist “Forza Motorsport 7-le”

0
36
Forza Motorsport 7

Septembris vilgutab “Forza Motorsport 7” mängijatele hüvastijätuks tagatulesid, sest Microsoft eemaldab mängu müügilt.

Pärast 15. septembris 2021 ei ole võimalik “Forza Motorsport 7” enam Microsofti poest osta ega Xbox Game Passis mängida, sest selle eluiga saab läbi. Need kes on mängu ametlikult ostnud, saavad seda siiski ka edaspidi alla laadida ja mängida. Kuid need, kellel seda mängu pole, ei saa selle digitaalset versiooni osta ega Xbox Game Passist mängida.

“Forza Motorsport 7” pole selles mänguseerias esimene mäng, mis niimoodi müügilt eemaldatakse. Sama on juhtunud umbes neli aastat pärast mängude ilmumist ka teiste “Forza” seeria mängudega. “Forza Horizon 3” eemaldati müügilt 2020. aasta septembris ja “Forza Motorsport 6” 2019. aasta septembris.

Põhjus miks seda tehakse on imelihtne, nimelt nelja aasta möödudes hakkavad aeguma reaalsete autode ja radade kasutamiseks antud litsentsid.

“Forza Motorsport 7” puhul on asi muidugi veidi keerulisem, sest see mäng on ka Xbox Game Passis ning ka sealt tuleb see maha võtta. Õnneks, juhul kui te olete ostnud sellele mängule mõne lisa, siis Microsoft ütleb, et nad saadavad nendele mängijatele 2. augustil välja märgid, mis lubavad neil mängu Xbox Game Passis ka pärast 15. septembrit mängida.

Kuid igasuguste sekelduste vältimiseks on mõistlikum ilmselt hetkel mäng kiirelt ära osta, kuni 15. septembrini on “Forza Motorsport 7” 75% soodushinnaga müügil.