Uus Harry Potteri mäng kogub populaarsust tänu orgasmi ajal saadavatele näoilmetele

0
72
tongue out

“Harry Potter: Magic Awakened” on kaardipõhine rollimäng, mis ilmus septembris ainult Aasia turul. See on tõenäoliselt ka põhjuseks, miks te sellest varem midagi kuulnud pole. Kuid Hiinas on tegemist väga populaarse mänguga ning tänu väikesele veale näoilmetega kogub mäng nüüd tuntust ka Euroopas.

Tänu väikesele veale, kui naisvõlurid saavad mängus maagiaga pihta, kasutavad nad “ahegao” näoilmet. Väljend pärineb jaapanikeelsetest sõnadest, mis väljendavad “hingeldavat näoilmet” ning peaks eelkõige tuttav olema weeb’idele ja animefännidele. Näoilmet kasutatakse kui naissoost animetegelane sööb oma elu parimat einet või saab suurepärase orgasmi. Maakeeli on siis tegemist keele näitamisega.

Tänu sellele “keel suust väljas” näoilmele on pidanud mänguarendaja NetEase mängijate ees vabandama. NetEase selgitas, et tegelikult see keele näitamine orgasmiga või üldse Hentaiga siiski seotud pole ja see olevat lihtsal tehnilise probleemiga mängu füüsikas, mis viimase uuendusega ära parandati. Rahulolematutele, solvunud fännidele andis NetEase tasuta mängusisest raha ja esemeid.

Harry Potteri fänne see vabandus siiski ei rahuldanud. Mõned neist väidavad, et selline “keele näitamine” on lausa “pedofiilne”, sest Potteri maailma tegelased on alaealised.

Keele on kunagi suust välja ajanud ühes Potteri filmis ka Daniel Radcliffe, kes filmi peategelast kehastab. Tol korral õnneks tema keele suust välja ajamist siiski Hentai pornoga ei seostatud.