Blizzard loobub telefoninumbri nõudmisest “Overwatch 2” mängijatelt

1
74
Overwatch D. Va

Blizzard teatas, et nad loobuvad telefoninumbri nõudmisest “Overwatch 2” mängijatelt, kuid see kehtib ainult neile kes on varem “Overwatchi” mänginud, uued kasutajad peavad endiselt konto aktiveerimiseks lisama ja kinnitama oma telefoninumbri. Muudatus jõustub 7. oktoobril.

Mängijate kontode kaitsmiseks ja petturitega võitlemiseks tuli Blizzard “Overwatch 2” ilmumisel välja süsteemiga kus ta nõudis mängijatelt, et nende Battle.net kontoga peab olema seotud telefoninumber.

Iseenesest on tegemist mõistliku süsteemiga, kuid Blizzard otsustas, et kõnekaardid ja VOIP-numbrid ei sobi ning see on mängijates väga suurt pahameelt tekitanud, sest kõnekaartide kasutamine on täna üle kogu maailma väga laialdaselt levinud. Eelkõige on kõnekaardid väga populaarsed nooremate mängijate hulgas, kes kas rahaliselt ei suuda või ei taha omada lepingulisi numbreid või lihtsalt ei taha end finantsiliselt siduda, sest kõnekaardid pakuvad palju suuremat vabadust.

Nüüd teatas Blizzard, et vähemalt need mängijad kes on “Overwatchi” mänginud enne 9. juunit aastal 2021, neilt enam telefoninumbri olemasolu ei nõuta. Lisaks lubas Blizzard terve süsteemi üle vaadata ja teha seal mõningased muudatused, loodetavasti tähendab see seda, et Blizzard aktsepteerib tulevikus ka kõnekaarte.

Samal ajal aga jätkuvad endiselt probleemid “Overwatch 2” serveritega. Ka eile õhtul olid serverid taaskord ülekoormatud ning kahtlustame, et sama probleem jääb “Overwatch 2” servereid vaevama terveks nädalavahetuseks, tõenäoliselt veel hullem.

Probleeme olevat mängijatel ka kadunud tegelaste ja kosmeetiliste asjadega, seda nii algsest “Overwatchist” pärit asjadega kui ka “Overwatch 2 Founders Packi” sisuga. Blizzard on lubanud probleemiga tegeleda.


1 KOMMENTAAR

Comments are closed.