“Bloodhunt” ilmub aprillis

0
53
Bloodhunt

Tempokas Battle Royale’i mäng, mille tegevus toimub “Vampire: The Masquerade’i” maailmas, “Bloodhunt” ilmub aprillis PlayStation 5 konsoolile ja arvutile.

Sharkmob teatas, et nende loodud uus tasuta mängitav Battle Royale’i mäng “Bloodhunt” ilmub 27. aprillil 2022 Playstation 5 konsoolile ja arvutile. Selle verejanulise kolmanda isiku vaates märulimängu tegevus toimub “Vampire: The Masquerade’i” universumis, kus mängijad saavad Praha tänavatel oma üleloomulikke jõude ja relvi kasutades maha pidada eepilisi lahinguid verejanuliste halastamatute vampiiride vahel.

“Bloodhunt” pakub PlayStation 5 versioonis kaasahaaravat kvaliteetset graafikat, koos põnevate DualSense’i puldi funktsioonide ja Tempest 3D heliga. “Bloodhunt” on kõigile tasuta, kuid huvi korral saavad fännid omale eeltellida “PlayStation 5 Founder’s Ultimate Edition” versiooni, kust leiab üle 100 erineva kosmeetilise kraami, mille abil saad oma tegelast isikupärasemaks muuta ja 1000 mängusisest raha, et osta lahedaid asju või Battle Passi.