“Cyberpunk 2077” PS5 versiooniga on suured probleemid

0
54
Cyberpunk 2077

Kuigi CD Projekt Red lasi 15. veebruaril välja uue põlvkonna versiooni “Cyberpunk 2077-st”, siis nende probleemid pole kaugeltki veel selja taha jäänud. Paljud Euroopa mängijad kaebavad, et neil ei õnnestu olemasolevat PS4 versiooni uuendada PS5 versiooniks.

Kui oled viimased päev või kaks proovinud oma “Cyberpunk 2077” uuendada PS4-lt PS5-le ja see pole teil õnnestunud, siis ärge muretsege, te pole kaugeltki mitte ainuke.

Probleemid “Cyberpunk 2077-ga” jätkuvad. Paljud mängijad, enamik neist Euroopas, kes on omale ostnud “Cyberpunk 2077” plaadiversiooni ja soovisid seda uuendada järgmise põlvkonna versiooniks, kurdavad probleemi üle, et uuendamine pole võimalik. Kui nad panevad mängu plaadilugejasse ja selle sealt käivitavad, siis ei pakuta neile tasuta uuendamise võimalust, samuti ei leia kasutajad tasuta uuendamise võimalust ka PlayStationi poest.

Sama mure üle on Redditis ka mõned Xboxi kasutajad, kes ütlevad, et neil on olemas digitaalne versioon mängust, kuid nad ei oska seda Xbox Series X-i versiooniks uuendada, sest nad ei leia kusagilt sellist võimalust. Nad kinnitavad, et seda pole tehtud ka automaatselt, sest nende mängul puuduvat endiselt X|S märk.

Arvatakse, tuginedes CDPR kasutajatoe leheküljel olevale infole, et siin võib olla tegemist regiooniprobleemidega. Nimelt kirjutab CD Projekt Red, et uue põlvkonna versiooniks saab uuendada ainult siis kui PS4 plaadil olev PlayStationi kood CUSA vastab sinu konto regioonile. Juhul kui regioonid erinevad, siis sa tasuta uue põlvkonna versiooni ei saa.

Need kes on aga siiski omale uue põlvkonna uuenduse saanud, kurdavad et kuigi mäng näeb parem välja, on see endiselt katki. Sealhulgas kurdetakse selle üle, et CD Projekt Red ei ole endiselt korda teinud HDR-i ning paljud kasutajad soovitavad selle üldse välja lülitada, sest mäng nägevat ilma selleta palju parem välja.