“Cyberpunk: Edgerunners” on tulekul

0
51
Cyberpunk: Edgerunners

Netflix esitleb juunis toimuval Geeked Week’il uut “Cyberpunk 2077” animasarja. Üritusel heidetakse pilk ka “Resident Evil’ile” ja “Cupheadi” teisele hooajale.

“Cyberpunk: Edgerunners” kuulutati välja juba 2020. aasta juunis, kuid pärast “Cyberpunk 2077” probleemset ilmumist pole selle sarja kohta pikalt midagi enam kuulda olnud. Nüüd aga teatas Netflix, et 8. juunil saab selle kohta rohkem infot.

Geeked week kestab 6.-10. juunini, kus tutvustatakse vaatajatele üle 60 Netflixi projekti, sealhulgas avaldatakse mitmete filmide ja sarjade osatäitjad, näidatakse treilereid, lubatakse heita pilk töös olevatele projektidele ning mitmesuguseid üllatusi.

“Cyberpunk: Edgerunners” on 10-episoodiline animasari, mis valmib koostöös CD Projekti ja Jaapani animatsioonistuudio Trigger’iga. Sarja keskmes on tänavalapse seiklused selles tehnoloogia- ja kehamodifikatsioonidest vaimustuses olevas tulevikulinnas.

Lisaks “Cyberpunk: Edgerunners’ile”, “Resident Evil’ile” ja “Cupheadi” teisele hooajale, saab uut infot ja uusi treilereid näha ka selliste filmide ja sarjade kohta nagu “Umbrella Academy”, “Stranger Things”, “Sweet Tooth”, “Alice in Borderland”, “Locke & Key”, “Shadow and Bone”, “The Gray Man”, “The Sea Beast”, “Spiderhead”, “First Kill”, “The School for Good and Evil”, “The Dragon Prince”, “Wendell and Wild”, “Manifest” ja “Day Shift”.