EA süüdistab “Battlefield 2042” probleemides Microsofti “Halo infinite’i”

0
37
Battlefield 2042 vs halo infinite

EA usub, et “Battlefield 2042” viletsas müügis on süüdi “Halo Infinite”, mis nägi palju parem välja.

Mõni aeg tagasi tunnistas EA investoritele ning seejärel ka töötajatele, et “Battlefield 2042” väljatulek on olnud üks suur pettumus ettevõtte jaoks. EA stuudiote juht Laura Miele ütles, et mäng “ei vastanud meie mängijate ootustele ja ei vastanud selgelt ka meie endi ootustele.”

Mängu ebaõnnestumise põhjuste nimetamisel mainis Miele projekti tohutuid ambitsioone ja ülemaailmset pandeemiat, mille tõttu arendusprotsess palju kannatada sai.

Miele tunnistas, et DICE’i mängude avaldamisel on olnud ennegi probleeme ja kuna “Battlefield 2042” vigade arv oli sarnane teiste avaldatud mängudega, siis ei näinud ettevõte siin suurt probleemi, olles veendunud, et kõik need vead on parandatavad.

Kuigi EA sai päris palju tagasisidet vigade ja viletsa kasutuskogemuse kohta, olevat ettevõtte saanud mängijatelt ka väga palju positiivset tagasisidet. Mieli sõnul olevat olnud “Battlefield 2042” pärast esimese päeva parandust olnud stabiilne ning arvustajate ja mängijate vastuvõtt oli positiivne.

Siis aga ilmus “Halo Infinite”, mis võeti kasutajate poolt väga hästi vastu ja see olevat mõjutanud “Battlefield 2042”. Miele ütles, et Xboxi tulistamismängu ja “Battlefield 2042” vahel tehtud võrdlused olid ebasoodsad DICE’i mängu jaoks. “Halo Infinite” sai mängu testimiseks ja vigade parandamiseks lisaaega ning kui selle mitmikmängu versioon novembris ilmus, mõned päevad pärast “Battlefield 2042” ilmumist, nägi see palju parem välja ja sai mängijatelt väga palju kiita. Lisaks oli novembris ilmunud “Halo Infinite” mitmikmäng tasuta. See kõik olevat andnud suure tõuke “Battlefield 2042” allakäigule.

Miele lisas, et mängijate ootused teenusmängudele nagu “Battlefield 2042” on aja jooksul muutunud, mistõttu eelmised mudelid mängu avaldamiseks ja parandamiseks enam ei kehti. Mängijad ei ole enam rahul katkiste mängudega, mille vigade parandamisega ettevõte pärast mängu avaldamist tegelema hakkab.

Mängijate rahulolematus “Battlefield 2042” mänguga on teinud sellest Steamis ühe kõigi aegade kõige negatiivsema hinnangu saanud mängu ning mängijad on alustanud petitsiooniga, nõudes mängu eest raha tagasi. Tänaseks on petitsiooniga liitunud üle 200 000 inimese.