“Gran Turismo 7” serverid on jätkuvalt maas

0
85
Gran Turismo 7

“Gran Turismo 7” omanikud pole juba eilsest saadik saanud mängu mängida, sest tänu jätkuvatele hooldustöödele on serverid maas olnud juba terve ööpäeva.

Kuigi märtsi alguses avaldatud arvustuses kiidab Omar Talu “Gran Turismo 7” väga, pidades seda “kaunimaks võidusõidumänguks mida ta proovinud on”, lisas ta sinna juurde hoiatuse, et “Gran Turismo 7” vajab ka üksikosa mängimiseks pidevat võrguühendust. Vastuse, miks see halb on, said mängijad eile. Kuna “Gran Turismo 7” vajab pidevat võrguühendust, siis internetiühenduse puudumisel või nagu antud juhul, tänu maas olevatele serveritele ei ole võimalik mängu mängida.

Arvatakse, et probleem on seotud viimase uuendusega. Nimelt teatas arendaja plaanipärastest hooldustöödest, mille käigus pidi välja minema ka uuendus 1.07. Mängijad eeldasid, et need hooldustööd võtavad umbes tund kuni kaks aega, kuid varsti pärast seda teatas arendaja: “Seoses uuendusest 1.07 leitud probleemiga pikendatakse hooldustööde aega.”

Pärast seda pole arendajast enam midagi kuulda olnud, mis on mängijaid omakorda päris palju ärritanud, sest nad ei saa jätkuvalt uut “Gran Turismo 7” mängida ning samal ajal arendaja keeldub kogukonnaga suhtlemast.

Selline olukord aga ei tule hetkel mitte kuidagi kasuks mängu arendanud Polyphony Digitali mängustuudiole ega ka mitte Sonyle endale, sest mängijad olid juba üpris tigedad mikromaksete peale, kuna sõidukid ja nende uuendused maksavad meeletuid summasid, mida on sõitudega üsna aeganõudev tegevus kokku koguda. Mängusisest krediiti saab pärisraha eest osta, näiteks 100 000 krediidi eest tuleb välja käia €2.49, 2 miljoni eest aga €19.99, samal ajal Lamborghini Venono ’14 maksab 3,64 miljonit ja 1997 Toyota Supra GT500 lausa 91 miljonit. Näiteks vähem võimsamate sõidukite uuendamine läheb keskmiselt maksma umbes 70 000 krediiti.

Tänu nendele probleemidele on “Gran Turismo 7” hinne Metacriticus vabalanguses.