Juuni State of Play kokkuvõte

0
56
Eternights

Kui sa otsustasid State of Play vaatamise asemel öösel hoopis magada, siis see oli õige otsus, sest see oli üpris vilets PlayStationi üritus, kui sa just mingi eriti suur zombiede sõber pole, sest neile pakuti kraami küll. Valdav enamus mänge, mida näidati, ilmuvad kõik alles järgmisel aastal PS4 ja PS5 jaoks.

Kui soovid üritust järelevaadata, siis seda saab teha YouTube’is. Kui sa seda aga teha ei viitsi, siis sinu jaoks tegime kokkuvõtte, millelele saad allpool pilgu peale visata.

Uut “God of Wari” meile muidugi ei näidatud, sest selle jaoks plaanib Sony teha eraldi State of Play ürituse. Kahjuks aga ei hõigatud endiselt maha ka PlayStation VR2 ilmumiskuupäeva. Arvatakse, et PlayStation VR2 ilmub käesoleva aasta lõpus, samas on ringi liikumas aga ka kuulujutud, et seoses tarneraskustega on Sony sunnitud PlayStation VR2 ilmumise edasi lükkama järgmisesse aastasse. Igal juhul on neil selle ilmumise ajaks pakkuda mängijatele üle 20 mängu.

Aga kirjutage meile kas teie jäite või ei jäänud rahule viimase State of Play’ga või millised mängud teile sealt huvi pakkusid.


Endiselt on käimas Meile Meeldib Mängida sünnipäevaloos, kus on võimalik omale loosikotist nii mõndagi huvitavat võita.