PlayStation VR2-l saab mängida üle 20 uue mängu

0
73
PlayStation VR2

Kuigi PlayStation VR2 ilmumiskuupäeva pole endiselt teada, on vähemalt hea teada, et uue VR seadme soetamisel on seal võimalik mängida üle 20 uue VR mängu.

Esimese päeva mängude hulgast leiab nii PlayStationi stuudiote kui ka ka kolmanda osapoole loodud mänge.

“Praegu kulutatakse märkimisväärne summa raha partnerlusele sõltumatute ja teiste kolmandate osapoolte arendajatega, et tagada PlayStation VR2 turule toomise ajaks arvestatav hulk atraktiivset VR-sisu,” ütles SIE president Jim Ryan.

Jim Ryan lubas, et “see energia, see pingutus ja see raha kasvab jätkuvalt” koos PlayStation VR2 peaseadme müüginumbritega. Mida rohkem Sony uut VR seadet müüakse, seda rohkem panustab Sony sinna aega ja raha, et tuua mängijateni uut huvitavat sisu.

PlayStation VR 2 teeb tohutu hüppe selles, kuidas me virtuaalreaalsuses mänge mängima hakkame. Uue põlvkonna peakomplekt pakub palju uusi põnevaid funktsioone, sealhulgas visuaalne täpsus 4K HDR-is, tipptasemel graafika renderdus, täiustatud jälgimissüsteem ja palju muud. Lisaks saab PS VR2 ühendada oma konsooliga ühe juhtme abil, et saaksite lihtsalt oma mängudega kohe ühenduse luua.