Kojima tahab teada: “Kes ma olen?”

0
69
Hideo Kojima

Hideo Kojima avas veebilehe, kus ta soovib teada “Kes ma olen?”

Koostöös Sonyga ilmus 8. novembril 2019 PlayStationi konsooli eksklusiiv “Death Stranding“, mis aasta hiljem ka arvutile jõudis. Pärast seda aga otsustas Kojima ringi vaadata uute rahastajate suunas ning peagi leidiski ta oma uuele mängule rahastaja, Microsofti.

Tänaseks on pikalt juba räägitud, et Kojima uuest mängust saab Xboxi konsooli eksklusiiv, aga millal see ilmub või mis mänguga tegu on, seda ei tea veel keegi. Paistab, et ega Kojima isegi päris täpselt ei tea veel, mis mängu ta lõpuks teeb. Kojima ja tema fännid on aga veendunud, et see saab olema suurepärane mäng.

Loomulikult soovivad aga uue mängu rahastajad ja mängijad lõpuks ka mingeid tulemusi näha ning nüüd on Kojima viimases hädas pöördunud inimeste poole, avades veebilehe, väidetavalt oma uue mängu jaoks siis, kus on pilt kirjaga “Kes ma olen?”.

Nupukad mängijad on aga internetis Kojimale juba vastuse leidnud. Väidetavalt olla pildil ei keegi muu kui Elle Fanning isiklikult.

See omakorda on viinud selleni, et Normas Reedus (kehastas “Death Strandingus” Sam Bridges nimelist tegelast), kes polevat varem Fanninguga kokku puutunud olevat nüüd Instagrammis teda jälgima hakanud.

Varasemalt on Normas Reedus kinnitanud, et Kojima töötavat “Death Strandingu” järje kallal, kuid seda pole Kojima poolt ametlikult kinnitatud.

Igal juhul on tänu detektiividele internetis nüüd teada, et pildil on Elle Fanning, ehk aitab see vastus nüüd Kojimal mängu kallale asuda, kui see pilt üldse on mänguga seotud. Nimelt on Kojimal olemas ka oma podcast ja äkki on Fanning hoopis uus külaline Kojima podcastis.

Kojima fännid on aga kindlad, et tegemist on siiski uue mänguga, mille kohta saab rohkem infot detsembri Game Awardsi ürituse ajal. Varasemalt lootsid fännid Kojima uue mängu kohta teada saada suvel toimunud Xboxi ja Game Awardsi ürituste ajal ning sel nädalal loodeti sama Tokyo Game Show ajal. Ühelgi neil üritusel siiski mängu kohta infot ei antud, ainult suvise Xboxi ürituse ajal ilmus korraks Kojima, kes ütles, et jah, ta tõepoolest teeb Xboxile mängu. Aga varem või hiljem peab Kojima lõpuks mängu näitama.