Kuulujutt: Microsoft näitab sel aastal uut konsooli

0
54
Sonic puldid

Nick Baker räägib viimases XboxEra podcastis, et ta on kuulnud jutte selle kohta, et Microsoft töötab uue riistvara kallal, mida nad soovivad selle aasta lõpus näidata. Kuid seoses praegu maailmas toimuvaga, võivad nad uue konsooli avaldamise edasi lükata.

Et Microsoft töötab hetkel juba uue võimsama konsooli kallal, see pole ilmselt kellelegi saladuseks, sest seda on kinnitanud mõni aeg tagasi ka Phil Spencer ise. Kuid Baker räägib oma podcastis, et tegemist saab olema teistlaadi tootega, kui inimesed arvatavasti ootavad.

Tema sõnul erinevat uus riistvara täielikult sellest, mida inimesed Xboxilt ootaksid. See võib olla Xboxi seeria uus variant või Xbox Cloudi seade või hoopis midagi muud.

“Mulle öeldi ainult, et sel aastal… või peaksin ütlema, et võib-olla millalgi sel aastal. Kuna viimasel ajal on palju asju, mille tõttu asju edasi lükatud, olgu selleks olukord Ukrainas, ikka veel COVID-probleemid, kiibipuudus, kõik sellised asjad. Nii et ma ei ütle, et see kindlasti sel aastal juhtub, aga mulle on öeldud, et see peaks olema sel aastal,” rääkis Baker.