Master Chief eemaldab kiivri

0
102
Halo
Foto: Paramount+

20 aastat on Master Chief kandnud kiivrit, kuid striimiteenuses Paramount+ ilmuv “Halo” telesarjas võtab “Halo” mängude peategelane oma kiivri lõpuks maha.

IGN’ile antud intervjuus kinnitas “Halo” telesarja tegevprodutsent ja 343 stuudio transmeedia juht Kiki Wolfkill, et lõpuks ometi näevad fännid Master Chiefi nägu.

“Otsustasime jutustada karakterlugu ja isiklikku lugu,” ütles Wolfkill. “Ka kui me loosse päriselt süvenesime, sai selgeks, et te peate nägema inimest turvise ja kiivri all.”

Pablo Schreiber
Pablo Schreiber

Wolfkill teab, et mitte kõik fännid ei pruugi selle otsusega rahul olla, sest 20 aastat on nende kangelane kiivrit kandnud. “Mõne jaoks on see hetk, mida nad on 20 aastat oodanud ja teiste jaoks on see midagi, mida neil on raske ette kujutada,” selgitas Wolfkill. “Austame täielikul osapooli teine teisel pool seda aeda, neid kes tõesti tahavad tema nägu näha ja neid kes seda tegelikult ei soovi. Kuid selle loo olemuse tõttu tundus väga oluline luua side Master Chiefiga teistsugusel viisil ja see tähendas tema näo näitamist.”

Samas tasub meeles pidada, et “Halo” telesarjas olev Master Chief ei ole see keda me teame mängudest. Sarjas olev ajajoon asub väljaspool mängu kaanonit ehk reaalse Master Chiefi nägu jääb ka tulevikus saladuseks.

“Halo” sarja esimene hooaeg algab 24. märtsil ja seda saab näha Paramount+ striimiteenuse vahendusel.