Meile Meeldib Mängida #155 Eksinud kosmoses

0
46

Sel ajal kui videomängude tegelased ja arendajad on kosmosesse ära eksinud mängib Tarmo meil Mario ja tema sõprade seltsis hoopis jalgpalli. Erik eksles aga samal ajal suvelaagris, kuid õnneks pääses ta sealt eluga ja jagab nüüd oma muljeid teistega. Kuid nüüd on ta uue probleemi ees, ta ei saa mitte mõhkugi aru, mis värk nende “Final Fantasy 7” mängudega on, palju neid nüüd on? Kui sa oled samasuguse probleemi ees, siis tänases saates ulatab Tarmo meile abikäe ja teeb puust ja punaseks selgeks, mis on mis ning millal miski ilmub.

Loomulikult räägime me ka nendest lõputututest üksteisega sarnanevatest kosmosemängudest ja muust kraamist, mida meile erinevatel mängude üritustel vahepeal näidati.

Meile Meeldib Mängida saadet saab YouTube’is otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab saadet järelvaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest:

“Pärast saadet” saateosa, kus mängime mänge, vastame kuulajate küsimustele ja räägime niisama juttu, on järelvaatamiseks ja kuulamiseks kättesaadav Meile Meeldib Mängida patroonidele. Meile Meeldib Mängida tegemisi saab toetada Patreonis: https://www.patreon.com/meilemeeldibmangida