Ninja tahtis EVO’le 500 000 dollarit anda, aga Nintendo polnud huvitatud

0
39
Ninja Super Smash Bros

Tyler “Ninja” Blevins väidab, et ta üritas aastaid tagasi anda videomängude turniire korraldavale Evolution Championship Series’ile (EVO) 500 000 dollarit auhinnaraha “Super Smash Brosi” jaoks, kuid Nintendo polnud sellest huvitatud.

2018. aastal lubas Blevins Twitteris, et tal on “Super Smash Bros.” kogukonna jaoks midagi eriti ägedat plaanis. Loomulikult tekitas selline salapärane lubadus kogukonnas põnevust, kuid paljalt lubaduseks see tol korral jäigi. Rohkem Blevins teemat ei puudutanud, kuni ta käesoleva aasta 1. mail lõpuks 2018. aasta säutsu kohta selgitusi jagas.

“See oli puhtalt Nintendo süü, mitte minu,” selgitas Blevins teisele striimerile, Ludwig Ahgrenile, kes on tohedalt seotud “Super Smash Bros.” kogukonnaga. “Tahtsin sõna otseses mõttes EVO-le 500 000 dollarit anda, aga nad lihtsalt ignoreerisid meid. Ma tean, et minust tehakse sellepärast kogu aeg meeme, kuid päeva lõpuks, istusin ma oma meeskonna ees ja ma olin nagu: ‘Ma tahan seda teha, suur raha’, aga Nintendo ei võtnud meiega rohkem ühendust.”

Blevins lisas, et Nintendo olevat kogu teemast olnud “huvitatud umbes minuti”, kuid pärast tema kuulsat säutsu, ei vastanud talle enam.