Nintendo Direct (8. veebruar 2022) kokkuvõte

0
56

Viimane Nintendo Direct jääb kauaks meelde paljudele, sest see oli täis uusi mänge ja allalaaditavat sisu, mis sel aastal Nintendo Switchile tulekul.

Tõsi, meile ei näidatud siiski mitte kõiki mänge, mida paljud ootasid. Endiselt pole infot “Breath of the Wild 2” ilmumiskuupäeva kohta ning uut infot ei saanud ka “Bayonetta 3”, “Metroid Prime 4” ja uue “Mario Karti” kohta.

Sellest hoolimata oli tegu väga hea Nintendo Directiga ja kui sa seda mingil põhjusel ei jõudnud öösel vaadata, siis viimane Nintendo Direct on YouTube’is järelvaadatav. Neile aga kes ei viitsi kogu Directi vaadata, oleme kokku pannud nimekirja mängudest ja lisasisust, mida seal näidati.

Olulisemad mängud

Alustuseks näidati meile uut “Fire Emblem Warriors: Three Hopes” mängu, mis ilmub 24. juunil. Mängu tegevus toimub “Fire Emblem: Three Houses” maailmas. Peategelasteks juba vanad tuttavad kangelased – Edelgard, Dmitri ja Claude.

Tahaksid Marioga jalgpalli mängida? Aga palun… Nintendo tutvustas täiesti uut mängu – “Mario Strikers: Battle League Football“, mis ilmub 10. juunil.

Splatoon 3” – Täpset ilmumiskuupäeva küll ei avalikustatud, kuid vähemalt näidati meile uut mängutreilerit koos veidra muusikaga. Esialgsete plaanide kohaselt peaks “Splatoon 3” ilmuma millalgi suvel.

Mäletate veel ülipopulaarset “Wii Sportsi”? Nüüd on tulekul “Nintendo Switch Sports“, kus saab mängida tennist, jalgpalli, sulgpalli, võrkpalli ja teisi spordimänge. Ilmumiskuupäevaks on 29. aprill.

Triangle Strategy” sai samuti omale uue treileri ja uue demo. Demos saab mängida esimest kolme peatükki ning kogu sinu progress kandub täismängu üle. “Triangle Strategy” ilmub Nintendo Switchile 4. märtsil 2022.

Uut “Mario Karti” meile kahjuks ei näidatud, kuid vähemalt lubati, et 2023, aasta lõpuks saavad “Mario Kart 8 Deluxe” mängijad 48 uuendatud rada varasematest “Mario Karti” mängudest. “Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course” toob mängijateni esimesed 8 rada 18. märtsil 2022.

Rõõmsaid uudiseid jagati ka neile, kes ootavad “Xenoblade Chronicles 3“. Mäng ilmub Nintendo Switchile käesoleva aasta septembris. Mängijad viiakse Aioniose maailma, kus elavad kaks vaenujalal olevat rahvust – Keves ja Agnus. Loo keskseks teemaks on sel korral elu.

Muud mängud ja lisad