Nintendo kinnitas, et nad ei tõsta Nintendo Switchi hinda

0
50
Nintendo Switch OLED

Hoolimata nõrgast Jaapani jeenist, kinnitas Nintendo taaskord, et nad ei kavatse tõsta Nintendo Switchi hinda. Kuulujutud selle kohta, et Nintendo Switchi hinda tõstetakse ei vasta tõele.

Jaapani jeeni väärtus on käesoleva aasta kevadest saadik ainult kukkunud ning see on hakanud mõjutama hindu elektroonikaseadmete turul. Lisaks teatas Nintendo selle kuu alguses, et pooljuhtkomponentide puuduse tõttu on Nintendo Switchi müük langenud 23%. Hoolimata sellest kinnitas ettevõtte president Shuntaro Furukawa Nikkeile, et nad püüavad Switchi hinna tõstmist vältida.

“Nintendo on praeguseks müünud üle 100 miljoni Switchi konsooli ja meie jaoks on oluline säilitada kogu meie äritegevuse senist hoogu,” ütles Furukawa. Kuigi nõrk jeen on muutnud kodumaise Switchi müügi vähem kasumlikuks, on Nintendo otsustanud Switchi hinda hetkel mitte tõsta.

Küsimusele, kas ta usub, et ettevõte suudab saavutad selleks majandusaastaks seatud riistvara müügieesmärgi, vastas Furukawa: “Võin vaid öelda seda, et püüame müüki samas tempos hoida.” Furukawa usub, et hittmängude pakkumine aitab kaasa ka riistvara müügile.

Furukawa lükkas taaskord ümber ka rumalad kulujutud Switch Pro tuleku kohta, kinnitades, et neil ei ole hetkel plaanis selle majandusaasta jooksul välja anda mitte ühtegi uut Switchi mudelit. “Nintendo jätkab kolme [Switchi] mudeli müüki: standardmudel; Switch Lite, millel on madalam hindja vähem funktsioone; ja OLED-mudel. Töötame jooksvalt välja parimat strateegiat. Anname endast parima, et toota kvaliteetseid tooteid sobiva hinnaga, suunates samal ajal pilgu tulevastele aastatele”