Obsidian teeb fännide üle nalja

0
31
Fallout 25

Obsidian lükkas ümber kuulujutud selle kohta, nagu nad tegeleksid uue “Fallouti” mängu arendamisega.

Aasta alguses liikusid ringi kuulujutud, et Obsidianiga peetakse läbirääkimisi uue “Fallouti” tegemiseks. See loomulikult tekitas “Fallouti” mänguseeria fännides palju elevust, eelkõige neis kes armastasid originaal “Fallouti”, enne kui see Bethesdale müüdi või neis, kellele meeldis “Fallout: New Vegas”. Pärast seda kui Microsoft ostis ära Obsidiani, kelle hulgas leidub palju endisi Black Isle Studios (“Fallout” ja “Icewind Dale” mänguseeria arendaja) töötajaid, ja seejärel Bethesda mängustuudio, lootsid paljud fännid, sealhulgas ka mina, et “Fallouti” mänguseeria antakse nüüd Obsidianile.

Nüüd selgub, et need kuulujutud kas ei pidanud paika või siis läbirääkimised lihtsalt nurjusid, sest Obsidian kas polnud uue “Fallouti” tegemisest huvitatud või on neil lihtsalt juba nii palju projekte töös, et neil pole teiste asjade jaoks enam aega.

Nimelt postitas Obisidan Twitterisse õnnesoovid “Fallouti” 25. aastapäeva puhul ning lisas juurde, et enne kui keegi küsib, siis ei, nad ei tee uut “Fallouti”, sest neil on juba piisavalt palju tööd.

“Palju õnne algse Fallouti 25. aastapäeva puhul! Frantsiis, mille juured aitasid luua meie stuudio ja maailma, mida me tõeliselt armastame. Ja enne kui keegi küsib, meie taldrikud on praegu päris täis, nii et ei,” kirjutas Obsidian.

Obsidianil on hetkel töös neli projekti: “Grounded“, “Avowed“, “Pentiment” ja “The Outer Worlds 2“.

Loomulikult on fännid pettunud ja nii mõnigi on pahasena vastuseks postitanud, et “milleks niisama narrida, oleks võinud selle posti siis juba üldse tegemata jätta”. Arvestades seda kuidas Bethesda on kõik need aastad palavalt armastatud “Fallouti” frantsiisiga ümber käinud ning eriti arvesse võttes seda täielikult põrunud “Fallout 76”, on arusaadav, miks fännid loodavad, et Obsidian hakkab edaspidi “Fallouti” arendama.