“Overwatch 2” kangelased on Battle Passi taga lukus ja mängijad olevat selles ise süüdi

0
80
Overwatch 2

Blizzard põhjendas oma otsust lukustada “Overwatch 2” uued kangelased Battle Passi sellega, et “Overwatchi” mängijad ei mänginud piisavalt erinevaid kangelasi ning seetõttu ei tunne mängijad ka maksumüüri taha peidetud kangelastest puudust.

Blizzard kuulutas välja just uue tegelase, ninja Kiriko, mille saavad omale tasuta kõik nee “Overwatch 2” mängijad, kellel on olemas “Overwatchi” koopia. Uued mängijad aga peavad Kiriko saamiseks maksma kas 10 eurot Battle Passi eest või siis grindima Battle Passi tasuta versiooni tasemeni 55.

Õnneks on mingi ports kangelasi, sealhulgas uued kangelased Sojourn ja Junker Queen, siiski kohe esimesel hooajal tasuta saadaval kõigile. Kuid uued kangelased on pandud Battle Passi süsteemi luku taha ja selles olevat mängijad ise süüdi, selgitas Blizzard.

Blizzard usub, et uus süsteem on tegelikult vastuvõetav kõigile. “Mida me tegelikult korjatud andmetesnäeme, on see, et enamik Overwatchi mängijaid mängib suurema osa oma mänguajast kahe või vähema kangelasega.” rääkis asepresident Jon Spector “Ja saategi, et 99,9% mänguajast suurem osa meie mängijatest mängivad 12 või vähem kangelasega.”