Pokémoni kaarte varastanud teismeline tapeti politseinike poolt

0
39
Pokemon

Osceola maakonnas avasid ametivõimud tule kahtlusaluste pihta, keda kahtlustati Pokémoni kaartide ja pizza varguses. Üks kahtlusalustest suri pärast haiglasse toimetamist.

27. aprillil jäid Osceola maakonna ametivõimudele silma kahtlane sõiduk, mille numbrimärgid olid kaetud. Autost väljusid kaks kapuutside ja maskidega meesterahvast, kes sisenesid Kissimmees asuvasse Targeti kauplusesse. Šerifi asetätija Cole Milleri hilisemast avaldusest selgub, et ta olevat vestelnud Targeti töötajaga telefoni teel, kes olevat talle kinnitanud, et noormehed lahkusid poest ilma, et nad oleksid maksnud Pokemoni kaartide ja pizza eest.

Ametivõimud, rohkem kui tosin politseinikku, piirasid parkla ümber ja püüdsid saada mustas Audis istuvate meesterahvastega kontakti. Arreteerimiskatsel avati kahtlusaluste pihta tuli, mille käigus nood haavata said ja misjärel nad haiglasse toimetati. Üks kahtlusalustest suri haiglas. Kahtlusalustelt relvi ei leitud.

Kõik tulevahetuses osalenud ohvitserid on elus ja terved, kinnitas Osceola maakonna šerif Marcos López kolmapäeva õhtul toimunud pressikonverentsil.

“Ma usun, et minu töötajate teguviis on õigustatud,” kinnitas López meediaväljaandele FOX 35 Orlando. “Mul on suurim – 200% usaldus – kõiges, mida nad oma koolituste ja kogemuste põhjal teevad. Asjad eskaleeruvad. See on päris maailm.”