“Skull & Bones” ilmuvat novembris ja see sisaldavat küll seksi, kuid alasti piraate seal pole

0
39
Skull & Bones

Uus värske leke lubab, et kauaoodatud Ubisofti piraadimäng ilmub novembris.

Aggiornamenti Lumia nimeline kasutaja märkas Microsofti poes oleva “Skull & Bonesi” eeltellimuse juures ilmumiskuupäeva – 8. november 2022. Praeguseks hetkeks on kõik viited sellele ilmumiskuupäevale küll juba eemaldatud, kuid sama on kinnitanud ka teised kasutajad, sealhulgas ka sarilekitaja Tom Henderson.

“Skull & Bones” nimelist piraadimängu näidati esmakordselt E3 2017 ajal ning algselt pidi see ilmuma juba 2018. aastal, et pakkuda konkurentsi Rare mängustuudio piraadimängule “Sea of Thieves”. Viimane küll ilmus, kuid Ubisofti “Skull & Bones” lükati edasi järgmisesse aastasse ja seejärel järgmisesse jne.

Tänaseks on Ubisofti piraadimängu juba korduvalt edasi lükatud ja seda on juba lausa kahel korral ümber tehtud. Viimase ümbertegemise käigus lubati sisse tuua “elavaid” elemente ning sellest pidi saama mäng kus mängulugu muutub sõltuvalt mängijate valikutele ning mille fookus on nüüd keskendunud koostööle. Rohkem infot “Skull & Bonesi” kohta peaks saama juulikuu jooksul.

Tänu reitingusüsteemidele teame, et alasti piraate “Skull & Bones” mängus pole, küll aga leidub seal seksi (ilmselt toimub see siis riideid eemaldamata), teisi täiskasvanute teemasid, vägivalda, uimastite tarbimist, ebasobivat keelekasutust, võrgumängu ja mängusiseseid mikromakseid.