Sõjajumal Kratose häälnäitleja püstitas uue rekordi

0
87
Christopher Judge Game Awards

Detsembri alguses toimunud Game Awards 2022 ajal pidas Christopher Judge maha ühe pikima tänukõne mängumaailmas ja üldse kogu maailmas.

Game Awards postitas Twitterisse infoks, et “God of War Ragnaröki” sõjajumal Kratosele hääle andnud Christopher Judge’i tänukõne kestis täpselt 7 minutit ja 59 sekundit.

Võrdluseks on toodud 1942. aastal Oscari võitnud näitlejanna Greer Garson, kelle tänukõne kestis 5 minutit ja 30 sekundit. Tänu sellele pikale kõnele seati Oscarite auhinnatseremoonial sisse ajapiirang kõnedele, katkestades muusikaga need inimesed, kes end liiga pikaks ajaks kõnepulti rääkima on unustanud. Ilmselgelt tuleb sama taktikat kasutama hakata ka Game Awardsi ürituste ajal.

Kuigi Judge’i tänukõne oli tõepoolest pikk, siis jääb ta endiselt alla maadleja Hillbilly Jim’ile, kes WWE Hall of Fame 2018 ajal pidas maha kolm korda pikema tänukõne.

Judge vastas Game Awardsi säutsule Twitteris: “Thank you @geoffkeighley ! I’d like to thank…” Õnneks kehtib Twitteris endiselt tähemärkide piirang.

Eest5laste lemmikmängud 2022