Suur “GTA 6” leke

0
676
GTA

Üle 90 “GTA 6” video ja ekraanipildi lekkis internetti.

GTA foorumi kasutaja, nimega teapotuberhacker avaldas üle 90 video ja ekraanipildi, mis lekitaja väitel pärinevat “Grand Theft Auto 6” testversioonist. Kuigi foorumi kasutajad algselt kahtlesid materjali autentsuses, siis pärast materjalidega lähemalt tutvumist arvatakse, et tegemist võib olla tõepoolest reaalse lekkega mingist üsna varasest versioonist.

Usutavust lisab ka see, et foorumis, YouTube’is, Redditis, Twitteris ja mujal avaldatud materjal sobitub varasemate leketega, mis muuhulgas viitasid mitmele mängitavale peategelasele, kellest üks on naissoost.

Kuigi kvaliteet on üsna vilets ja selt puuduvad mitmed elemendid, siis mingil määral võimaldavad videod heita siiski pilgu peategelastele, avatud maailmale ja isegi tulistamisele.

Täna hommikuks on Take-Two lõpuks lekkele reageerinud ning öö jooksul YouTube’ist ja mujalt materjali eemaldanud. Päris igale poole nad siiski veel jõudnud ei ole ja kes väga soovib leiab praegugi veel “GTA 6” videod üles.

UUENDATUD:
Rockstar Games kinnitas, et 18. septembril lekitatud “GTA 6” kaadrid pärinevad tõepoolest nende järgmise “Grand Theft Auto” varajastest arendusmaterjalidest. Õnneks ei pidavat nimetatud leke mängu edasist käekäiku mõjutama ning arendus jätkub plaanipäraselt.

Avaldatud info kohaselt olevat häkkerid tunginud mängu arendamisega seotud serveritesse ja seejärel jagati kättesaadud materjali avalikkusega. Rockstar Games kinnitab, et nende klientide privaatsetele andmetele siiski ligi ei saadud, sest sisse murti ainult arendusserverisse.